Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

Γ.Τράγκας: «Θέλουν να πείσουν πως ο Κ.Μητσοτάκης είναι ο "σωτήρας", ενώ είναι ο καταστροφέας της ελληνικής οικονομίας»


Γ.Τράγκας: «Θέλουν να πείσουν πως ο Κ.Μητσοτάκης είναι ο
Ολομέτωπη επίθεση από τον Γιώργο Τράγκα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στην κυβέρνηση από την ραδιοφωνική του εκπομπή. 
Ο γνωστός δημοσιογράφος έχει κατηγορήσει ευθέως το Μαξίμου πως αυτό ευθύνεται για την ξαφνική διακοπή της συνεργασίας του με τα «Παραπολιτικά».
«Είναι καταιγιστικές πλέον οι αποκαλύψεις για τις εγκληματικές ευθύνες της Κίνας, όσο αναφορά την εξάπλωση του κορωνοϊού που γεννήθηκε στο κρατικό εργαστήριο ιολογίας της Γιουχάν.
Οι αποκαλύψεις του περιοδικού Der Spiegel, για τις τηλεφωνικές επικοινωνίες του Κινέζου Προέδρου με τον διαβόητο υπάλληλο του Μπιλ Γκέιτς, πρόεδρο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, τον κο Γκεμπρεγιέσους, αποδεικνύουν ότι το Πεκίνο γνώριζε την απόδραση του ιού από το εργαστήριο στη Γιουχάν και έδωσε εντολή  στον Αιθίοπα πρόεδρο του ΠΟΥ  να αποκρύψει επιμελώς την ταχύτατη μεταδοτικότητα του ιού και το γεγονός ότι ήδη ήταν πανδημία.
Όπως είναι γνωστό, οι συνομιλίες αυτές υπεκλάπησαν από τις γερμανικές μυστικές υπηρεσίες. Αυτό ενισχύει τις απόψεις του Προέδρου Τραμπ και της αμερικανικής διοίκησης, ότι η Κίνα προκάλεσε
ανεπανόρθωτες οικονομικές βλάβες σε ολόκληρη τη Δύση.
Η Αμερικανική κυβέρνηση, θα ζητήσει αποζημιώσεις τρισεκατομμυρίων έχουσα ένα πλήθος αποδείξεων για τις εγκληματικές ενέργειες του Πεκίνου. Επίσης, όπως εκτιμάται, θα ζητηθεί από όλα τα δυτικά κράτη, πολύ περισσότερο εκείνα που ανήκουν στην Ατλαντική Συμμαχία, να ευθυγραμμιστούν απόλυτα με τις θέσεις των ΗΠΑ και τις απαιτήσεις που θα προβάλλει ο Πρόεδρος Τραμπ.
Επίσης, αναμένεται ότι οι Αμερικανοί θα κατηγορήσουν ευθέως και δημόσια την Κίνα, ότι επιχειρεί με κυβερνοεπιθέσεις να αποσπάσει στοιχεία ερευνών που γίνονται στην Αμερική για τον εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.
Οι Αμερικανικές υπηρεσίες ασφαλείας, θα εκδώσουν εντός των προσεχών ημερών, επίσημες προειδοποιήσεις γι απόπειρες βιομηχανικής κατασκοπείας, εκ μέρους του Πεκίνου, προκειμένου να αποσπαστούν στοιχεία ερευνών για εμβόλια και διαγνωστικά τεστ.
Στο στόχαστρο του FBI είναι διάφοροι χάκερς που έχουν ενεργοποιηθεί να κλέψουν πληροφορίες από δημόσια ή ιδιωτικά εργαστήρια.
Η Αμερικανική κοινή γνώμη είναι πεπεισμένη, όπως και η δυτική ότι η Κίνα ακολούθησε ανήθικες και εγκληματικές μεθόδους στην περίπτωση του covid- 19.
Όλα τα επιχειρήματα του Πεκίνου για συκοφαντίες και άνευ αποδείξεων πληροφορίες, πέφτουν στο κενό και συντρίβονται από τις τεκμηριωμένες αποδείξεις. Όπως αυτή του περιοδικού Spiegel, δηλαδή η συνομιλία μεταξύ του Κινέζου Προέδρου και του Αιθίοπα.
Είναι ώρα, όπως επιμένουν άπαντες, να τεθεί η Κίνα σε οικονομική καραντίνα. Να υπάρξει πάλι οικονομική ασφάλεια στον κόσμο. Οικονομική ισορροπία. Δεν είναι δυνατόν να ανατραπεί, υπέρ του ασιατικού γίγαντα, η παγκόσμια τάξη πραγμάτων.
Η κυβέρνηση Τραμπ – όπως εκτιμούν οι περισσότεροι αναλυτές – έχει απόλυτο δίκιο να στρέφεται κατά του Πεκίνου και να το κατηγορεί ότι είναι υπεύθυνο για όσα συνέβησαν σε παγκόσμια κλίμακα. Το Πεκίνο είναι υπεύθυνο για τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων και για την ανεργία δεκάδων εκατομμυρίων πολιτών.
Είναι καιρός, οι Κινέζοι να καταβάλουν αποζημιώσεις για όσα έκαναν ή θα τεθούν σε οικονομική καραντίνα. Οι δυτικές εταιρίες δεν έχουν κανένα λόγο να έχουν τις γραμμές παραγωγής τους στους δρόμους του Μεταξιού και να πεινάνε εδώ στη Δύση, δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι.
Δεν υπάρχει λόγος, να γίνονται οι Κινέζοι- μέλη του κομμουνιστικού κόμματος- εκατομμυριούχοι και να υποφέρουν φριχτά, τόσο τα εκατομμύρια των συμπατριωτών τους, όσο και ένα μέρος του δυτικού κόσμου.
Σε αυτό, πρέπει να προσθέσουμε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα ανελεύθερο, αποκρουστικό, απάνθρωπο κομμουνιστικό καθεστώς.
Ήδη στις ΗΠΑ, πνέει πατριωτικός αέρας  και οργή κατά της κομμουνιστικής ηγεσίας του Πεκίνου.
Επίσης, διαφαίνεται πλέον, ότι τόσο ο κος Μπάιντεν, όσο και ο κος Ομπάμα, αδυνατούν να πείσουν τους Αμερικανούς, να παραμείνουν στα σπίτια τους. Σιγά σιγά το lockdown εγκαταλείπεται σε όλες τις πολιτείες. Όσο αναφορά τους δισεκατομμυριούχους της παγκοσμιοποίησης, όπως ο κος Γκέιτς, κατηγορούνται ανοιχτά πλέον για τις σχέσεις τους με το Πεκίνο, με τις φαρμακοβιομηχανίες και με τα θανατηφόρα εμβόλια που σκοτώνουν.
Άκουσα ότι θα ανοίξουν το Σαββατοκύριακο όλες τις οργανωμένες παραλίες. Εδώ και πολλές ημέρες οι περισσότεροι φοράμε κοντομάνικα και πολύ ελαφρά ρούχα. Απορούσα με τους λοιμωξιολόγους και με την ανόητη κυβέρνηση Μητσοτάκη που επέμεναν να κρατούν κλειστές τις οργανωμένες παραλίες και να επιτρέπουν την πρόσβαση στις ανοργάνωτες.
Δηλαδή απαγόρευαν τους χώρους στους οποίους θα μπορούσε να υπάρχει τάξη και μεγαλύτερος έλεγχος για την τήρηση αποστάσεων και επέτρεπαν να υπάρχουν υπεράριθμοι λουόμενοι σε ανοργάνωτες παραλίες στις οποίες δεν υπήρχαν ούτε ομπρέλες, ούτε καθίσματα, ούτε ένα δροσερό νεράκι, ούτε μία coca cola που πάει με όλα!
Πρέπει να είναι ιδιαίτερα πειραγμένος ένας επιστήμονας, που πιστεύει ότι με θερμοκρασίες αυτής της εποχής, δηλαδή 38αρια και 40αρια, μπορεί να κρατήσει τον κόσμο, όλων των ηλικιών,  στα σπίτια ή να τον υποχρεώσει να τηρήσει περιοριστικά μέτρα, που πιέζουν την ψυχολογία όλων των ανθρώπων.
Δυστυχώς η κυβέρνηση του νοσηρού, πιστεύει ότι πρέπει να συντηρεί το κλίμα φοβίας για αρκετό διάστημα ακόμη, προκειμένου να εμποτίσει το νου εκατομμυρίων πολιτών, ότι 1ον υπάρχει θέμα ασφάλειας και 2ον η μόνη ασπίδα απέναντι στον κίνδυνο είναι ο Κυριάκος ο τροπαιοφόρος. Ο Αρχάγγελος της Υγείας των Ελλήνων πολιτών και δυστυχώς ο μέγας καταστροφέας της ελληνικής οικονομίας.
Ενώ και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού οι λαοί επανέρχονται βαθμιαία στις εργασίες τους και στη ζωή τους, κάποιοι εντός των τειχών του Μαξίμου, θέλουν εν μέσω καύσωνα, τα καθοδηγούμενα τηλεοπτικά δίκτυα, να μεταδίδουν εικόνες τρόμου με ομαδικούς τάφους στον μακρινό Αμαζόνιο και επί 24ωρου βάσεως μάσκες όλων των χρωμάτων, όλων των σχεδίων, όλων των υφασμάτων και όλων των χρήσεων.
Από το πρωί μέχρι το βράδυ, ανοίγεις την τηλεόραση και παρακολουθείς το ίδιο μάθημα, δηλαδή πώς πρέπει να βάλεις τη μάσκα. Προφανώς ζούμε στην εποχή του πολιτικού φουματζού.  Θυμάστε την ταινία που σου πάγωνε το αίμα η μάσκα του φουματζού;
Πάντως πρέπει να ξέρετε, ότι η Αγία Οικογένεια και οι φίλοι της, κερδίζουν από χίλιες πλευρές. Διαβάσατε τι γίνεται με την marketing Greece; Που της εδόθη αποκλειστικά το δικαίωμα να προβάλλει, να διαφημίζει και να προωθεί το σύνολο της τουριστικής εικόνας της χώρας; Μιλάμε για πολλά λεφτά. Πήγα εκεί στον ΕΟΤ, να ρωτήσω, και περνώντας από γραφεία και διαδρόμους, μου έλεγαν ότι τα πάντα καθορίζονται από τη Σαγράδα Φαμίλια.
Υπάρχει άνθρωπος εκεί, σκιά στον Χάρη Θεοχάρη. Δεν υπάρχει χώρος που να φυτρώνει ευρώ και να μην εποπτεύεται από  τους δύο γυναικείους πυλώνες.  Όπως ο Αντόνιο Καουντί, έφτιαξε εκείνες τις θαλάσσιες χελώνες στην Πύλη του μοναδικού κτιρίου της Αγίας Οικογένειας. Έτσι, και οι δύο κυρίες, οι λιονταρίνες του στέμματος, εποπτεύουν τα πάντα στον καιόμενο βάλτο που λέγεται Ελλάς. Από τον τουρισμό έως το Δήμο της Αθήνας. Και από το δήμο της Αθήνας μέχρι τους εργολάβους των νησιών.
Και από τους εργολάβους των ακριτικών νησιών, έως την ενέργεια. Τη ΔΕΗ και τον ΑΔΜΗΕ. Για να μην αναφερθώ στα κονδύλια που πέφτουν στα φιλοκυβερνητικά κανάλια. Η οικογένεια έχει ξεχωριστή ικανότητα στις διαφημίσεις. Στα budget.
Ο ανιψιός κατευθύνει τη ροή χρήματος. Εξετάζει τους αποδοχείς. Αν έχουν τον ίδιο αιματοκρίτη, τα ίδια αιμοπετάλια με την οικογένεια. Αν έχεις αλλάξει αίματα, πας καλά. Έχεις σταθερή θερμοκρασία. Αν δεν έχεις αλλάξει αίματα, δεν πλησιάζεις, δεν μετέχεις του delivery που κάνει ο ανιψιός.
Πριν ακόμη επαναλειτουργήσει η αγορά, όπως μου λένε φίλοι από τη Βόρεια Ελλάδα, βγήκαν παγανιά τα συνεργεία του ΙΚΑ και άλλων δημοσίων υπηρεσιών στην Έδεσσα και σε όλη τη δυτική Μακεδονία για να γράψουν παραβάτες καταστηματάρχες, αν απασχολούν προσωπικό που έχουν δηλώσει αναστολή ή εργαζόμενους που δεν έχουν δηλώσει στην ΕΡΓΑΝΗ. Είναι τέτοια η αγάπη αυτής της κυβέρνησης, απέναντι στους μικρούς και μικρομεσαίους, που μόλις άνοιξαν δειλά δειλά κάποια μαγαζάκια έπεσε πάνω να τα ρημάξει.
Την ίδια ώρα μάλιστα που η ΕΡΓΑΝΗ -όπως μου λένε- δεν είχε ανοίξει για τις νέες δηλώσεις προσλήψεων εργαζομένων. Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων λήγει 15 Μαΐου.
Επομένως, αναρωτιούνται οι άνθρωποι σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, γιατί βγήκαν να κόψουν πρόστιμα από τις 8 Μαΐου λέγοντας στους καταστηματάρχες, εμείς γράφουμε τις παραβάσεις και εσείς κάντε ένσταση μετά. Τα χρήματα όμως των φτωχών ανθρώπων βεβαιώνονται, ενώ  η επιστροφή τους είναι αβέβαιη. Αυτή είναι η νέα κανονικότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη; Να πεθαίνουν πολλοί και να ζούνε μόνο οι φίλοι του; Πάντως ο κος Άδωνις Γεωργιάδης επέμεινε σε συνέντευξή του σε τηλεοπτική εκπομπή, ότι όταν οι έμποροι λένε δεν πάμε καλά, αυτό αποκωδικοποιημένο είναι … πάνε καλά οι δουλειές.
Από αύριο έρχεται μεγάλο κύμα καύσωνα. Αναμένονται 40αρια. Η Τρίτη ηλικία και οι ευάλωτες ομάδες, κινδυνεύουν τώρα περισσότερο, παρά από τον κορωνοϊό. Από τις 25 Μαΐου έχουμε ελεύθερη μετακίνηση σε όλα τα νησιά. Ο covid-19 είναι ανύπαρκτος, στατιστικά, στην ελληνική επικράτεια.
Πέθανε μόνο ένας 95 ετών, πλήρης ημερών στη νοσοκομείο Σωτηρία, τον οποίον χρέωσαν στον covid-19. Ο 95χρονος έπασχε από άνοια, κολπική μαρμαρυγή, ενδονοσοκομειακή λοίμωξη και ο κος Τσιόδρας τον χρέωσε στα θύματα covid-19. Παρατήρησα χθες σε μία δημοσκόπηση, ότι μέσα σε ένα μήνα έχει διπλασιαστεί το ποσοστό πάνω από 20% εκείνων που πιστεύουν ότι δεν είναι επαρκή και έγκυρη η ενημέρωση του κου Τσιόδρα.
Περιστατικά κορωνοϊού αναφέρονται μόνο σε δομές που κατοικούν ΡΟΜΑ και οι οποίοι βγάζουν με αναίδεια τη γλώσσα στον ιό της φοβίας, λέγοντας πρώτα το ψωμί, πρώτα η εργασία και μετά ο κορωνοϊός.
Οι εισηγήσεις του κου Τσιόδρα και το Lockdown γυρίζουν την Ελλάδα τριάντα χρόνια πίσω. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της Unicef, ο κορωνοϊός φέρνει καταστροφικές επιπτώσεις για όλες τις φτωχές χώρες στο επόμενο διάστημα. Μεταξύ των χωρών που σιτίζονται πλημμελώς τα παιδιά είναι και η δική μας πατρίδα. Σύμφωνα με έρευνα της καθηγήτριας επιδημιολογίας κας Λινού, 600.000 παιδιά σιτίζονται πλημμελώς και από αυτά 200.000 ελληνόπουλα στην κυριολεξία δεν έχουν την απαραίτητη τροφή.
Σύμφωνα με έρευνα του αμερικανικού πανεπιστημίου Τζο Χόπκινς έως και 1,2 εκατομμύρια παιδιά κάτω των 5 ετών που ζουν σε 118 χώρες, ενδέχεται να πεθάνουν σε διάστημα 6 μηνών, επειδή η περίφημη μάχη κατά του κορωνοϊού, αποστερεί βασικές υγειονομικές υπηρεσίες.
Οι θάνατοι αυτοί, θα προστεθούν στα 2,5 εκατομμύρια παιδιά της ίδιας ηλικιακής ομάδας, που ήδη πεθαίνουν κάθε έξι μήνες στις χώρες αυτές.
Θέλω να σκεφτείτε και να μετρήσετε με το μυαλό σας, ποια θα είναι η σίτιση των παιδιών της Ελλάδος στην οποία αναμένεται βαθύτατη ύφεση, τεράστια απώλεια του ακαθάριστου εθνικού εισοδήματος και τσουνάμι ανεργίας.
Ανοίγουν οι εκκλησίες αλλά θα υπάρχει face control στην είσοδο όλων των ναών. Ο υπεύθυνος του ναού θα υποδέχεται τους πιστούς με μάσκα και αντισηπτικό. Μην τολμήσει κανείς να ανάψει κερί και μετά να αφήσει άπλυτα τα χέρια του. Στους γάμους δεν έχει διευκρινιστεί, κατά πάσα πιθανότητα, γαμπρός και νύφη θα φοράνε μάσκες διαφορετικού χρώματος και προφανώς απαγορεύεται να πει ο παπάς, ότι ο γαμπρός μπορεί να φιλήσει τη  νύφη.
Στα βαφτίσια ο νονός, θα λέει το πιστεύω από μακριά και ενδεχομένως να  μην του παραδίδεται το νήπιο σε πετσέτα αλλά σε κουτί από πλεξιγκλάς. Απαγορεύεται να σκύβουν ταυτόχρονα δύο πιστοί σε μία εικόνα. Επίσης, στις κηδείες οι συγγενείς θα φοράνε μαύρες μάσκες από ύφασμα, χειροποίητες και οι φίλοι του εκλιπόντος μάσκες φτιαγμένες στο εργοστάσιο των φίλων της οικογένειας Μητσοτάκη.
Επίσης, το θέμα της Αγίας Κοινωνίας θα απαντηθεί αργότερα, αφού συνεδριάσουν τα μέλη της Αγίας Οικογενείας και αποφασίσουν αν θα χρησιμοποιείται κοινό κουταλάκι ή διαφορετικό. Φυσικά η κυβέρνηση θα υποστεί την ανάλογη πολιτική φθορά από τους πιστούς που βάζουν πιο πάνω από τον κο Μητσοτάκη, τον κο Τσιόδρα, τον Ιησού και την πίστη του».