Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Ευρωβουλευτές της Ν.Δ. υπέρ κομμουνισμού!

Οι απόγονοι των σφαγιασθέντων από τους κουκουέδες τούς ψηφίζουν κι ύστερα αυτοί με τη στάση τους δικαιώνουν τους σφαγείς!
Από τον
Παναγιώτη Λιάκο
Στις 19/9/2019 το Ευρωκοινοβούλιο ενέκρινε με μεγάλη πλειοψηφία (535 ψήφοι υπέρ, 66 κατά και 52 λευκά) ψήφισμα που καταδικάζει τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από τον ναζισμό και τον κομμουνισμό. Ακολουθούν αποσπάσματα του ψηφίσματος.
«Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο [...] τονίζει ότι ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος, ο πιο καταστροφικός πόλεμος στην ιστορία της Ευρώπης, ξεκίνησε ως άμεσο αποτέλεσμα της διαβόητης Συνθήκης μη Επιθέσεως της 23ης Αυγούστου 1939 μεταξύ ναζί και Σοβιετικών, γνωστής επίσης ως Σύμφωνο
Μολότοφ - Ρίμπεντροπ, και των μυστικών πρωτοκόλλων της, βάσει των οποίων δύο ολοκληρωτικά καθεστώτα που είχαν ως κοινό στόχο να κατακτήσουν τον κόσμο διαίρεσαν την Ευρώπη σε δύο σφαίρες επιρροής.
Υπενθυμίζει ότι το ναζιστικό και το κομμουνιστικό καθεστώς διέπραξαν μαζικούς φόνους, γενοκτονία και εκτοπίσεις, και προκάλεσαν μια άνευ προηγουμένου στην ιστορία της ανθρωπότητας απώλεια ανθρώπινων ζωών και στέρηση ελευθερίας, και υπενθυμίζει το εξαιρετικά ειδεχθές έγκλημα του Ολοκαυτώματος που διέπραξε το ναζιστικό καθεστώς· καταδικάζει απερίφραστα τις επιθετικές πράξεις, τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και τις μαζικές παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων που διαπράχθηκαν από το ναζιστικό, το κομμουνιστικό και τα λοιπά ολοκληρωτικά καθεστώτα. [...]
Καλεί όλα τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. να κρίνουν με σαφήνεια και βάσει αρχών τα εγκλήματα και τις επιθετικές ενέργειες που διέπραξαν τα ολοκληρωτικά κομμουνιστικά καθεστώτα και το ναζιστικό καθεστώς.
Καταδικάζει όλες τις εκδηλώσεις και τη διάδοση, μέσα στην Ε.Ε., ολοκληρωτικών ιδεολογιών, όπως ο ναζισμός και ο σταλινισμός».
Η μόνη ευρωβουλευτής της Ν.Δ. που υπερψήφισε αυτό το κείμενο ήταν η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Η Μαρία Σπυράκη το καταψήφισε. Οι Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Ελίζα Βόζεμπεργκ και Μανώλης Κεφαλογιάννης απείχαν.
Λευκό ψήφισαν οι Στέλιος Κυμπουρόπουλος, Γιώργος Κύρτσος και Θοδωρής Ζαγοράκης. Αλήθεια, όλοι οι προαναφερθέντες ευρωβουλευτές (πλην της κυρίας Ασημακοπούλου), που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν την παράταξη που γλίτωσε την Ελλάδα από το Σιδηρούν Παραπέτασμα, πώς θα μπορέσουν να αντικρίσουν τους απογόνους των σφαγιασθέντων από τους φονιάδες του ΚΚΕ;