Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Ένα "κάστρο" του τουρκικού προξενείου έπεσε - Προσελήφθησαν οιπρώτοι Ιεροδιδάσκαλοι

Οι Ιεροδιδάσκαλοι θα αποδυναμώσει τα ελεγχόμενα από το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής «φροντιστήρια Κορανίου» στα οποία γίνεται τουρκική προπαγάνδα

Χρειάστηκαν να περάσουν έξι χρόνια για να μπορέσει τελικά η ελληνική πολιτεία να εφαρμόσει το Νόμο 3536 του 2007 και να αντιμετωπίσει τη λυσσαλέα αντίδραση και το κλίμα τρομοκρατίας που επέβαλαν τα μισθοδοτούμενα όργανα του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής για να προσληφθούν οι πρώτοι 64 από τους 240 Ιεροδιδασκάλους που θα διδάξουν το Κοράνι στα δημόσια σχολεία της Θράκης.

Οι 64 πρώτοι Ιεροδιδάσκαλοι εκ των οποίων οι 32 διορίστηκαν στη μουφτεία Κομοτηνής, οι 19 στη μουφτεία Ξάνθης και 13 στη μουφτεία του Διδυμοτείχου προσελήφθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας με 9μηνες συμβάσεις.

Η σχετική τροπολογία που ψηφίστηκε απο τη Βουλή παρά τις αντιδράσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης και της ΔΗΜΑΡ θα αποδυναμώσει τα ελεγχόμενα από το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής και τους συνεργάτες του, «φροντιστήρια Κορανίου» (Κουράν κουρσού) στα οποία πραγματοποιείται ανοικτά εκστρατεία τουρκικής προπαγάνδας σε μικρά παιδιά.

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που ακολουθεί το οποίο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, από την τελετή λήξη αυτών των κατευθυνόμενων από το προξενείο “φροντιστηρίων” όπου επιβεβαιώνεται η καθοδήγηση των νέων Ελλήνων μουσουλμάνων σε διαφορετικό γνωστικό αντικείμενο απο τη διδασκαλία του Κορανίου

Ουσιαστικά όπως φαίνεται και απο το βίντεο, τα νέα αυτά παιδιά διδάσκονται τον τουρκικό εθνικισμό στην ελληνική επικράτεια εντός θρησκευτικού χώρου (βλ. Τζαμί).