Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Έτοιμος για τον Ολυμπιακό ο Τζούρτζεβιτς

Με το στυλό… στο χέρι! Εν αναμονή των οριστικών εξελίξεων με τον «killer», Ούρος Τζούρτζεβιτς, φαίνεται ότι βρίσκονται στον Ολυμπιακό. Ανοιχτό να προκύψει άλλο «χτύπημα» στο παραπέντε.

Έτοιμος για τον Ολυμπιακό ο Τζούρτζεβιτς

Σε ρυθμούς… φορ κινείται ο Ολυμπιακός λίγα 24ωρα πριν την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.
Οι «ερυθρόλευκοι» εντείνουν τις προσπάθειες τους για να αποκτήσουν έναν ποιοτικό επιθετικό με προοπτική να δώσει πολλές λύσεις στο σκοράρισμα (27 γκολ σε 34 ματς στο πρωτάθλημα από πέρυσι μέχρι φέτος) με το όνομα του Ούρος Τζούρτζεβιτς να έχει επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο. Στη Σερβία προκύπτει βεβαιότητα για μετακίνηση του ποδοσφαιριστή της Παρτιζάν στους Πειραιώτες, ενώ και ίδιος ο ποδοσφαιριστής ξεκαθάρισε ότι

είναι γνώστης του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού.

Την ίδια ώρα βέβαια συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για φορ κλάσης. Όπως του Ντεμπά Μπα που ανήκει στην Σανγκάη Σενχούα, τον Αλεξάνταρ Μίτριβιτς της Νιούκασλ, αλλά ακόμη και για τον γνωστό και πολύ αγαπητό στον κόσμο των «ερυθρόλευκων», Κέβιν Μιραλάς που αγωνίζεται στην Έβερτον.

Ωστόσο, φαίνεται ότι έρχονται εξελίξεις με τον Ούρος Τζούρτζεβιτς και για την ακρίβεια συμφωνία ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές. Σε αυτό το σημείο βρίσκεται το θέμα του φορ στον Ολυμπιακό. Υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί πρόσφορο έδαφος σε κάποια άλλη και πολύ καλή περίπτωση και να γίνει άλλο «χτύπημα» στο παραπέντε από τους «ερυθρόλευκους».